All4Nails All4Lashes Pmu

Waarom permanente make up?

WAT PMU VOOR JE KAN DOEN

Het is toch heerlijk wanneer je make up altijd goed zit. Pmu is een geweldige manier om precies dat te realiseren. Uw wenkbrauwen, eyeliner en lippen kunnen in exact de juiste vorm en kleur naar uw wens worden gepigmenteerd. Een cosmetische  brow, lip en/of eyeliner behandeling accentueert het gezicht op subtiele wijze. Permanente make up voor blijvende schoonheid, gemak en jarenlang plezier...


Pmu niet nodig? Maar wil je toch strakke wenkbrauwen, check dan de browshape, henna of de browlift behandeling. Er is voor iedere wenkbrauw een passende oplossing! 

Voor wie is permanente make up?

ADVIES

PMU is uiteraard voor iedereen die het mooi vindt. Daarnaast is het ideaal voor iedereen die geen zin heeft in de steeds herhaalde make up ochtendrituelen of diegenen die het lastig vinden om make up goed aan te brengen. Verder is het ideaal wanneer je een allergie hebt voor make up. Je hoeft geen bakken met geld meer uit te geven aan make up die speciaal op jouw huidtype is aangepast.  De pigmenten die worden gebruikt bevatten geen allergieverwekkende bestanddelen en geen nikkel of conserveringsmiddelen. Permanente makeup kan ook een oplossing zijn vóór of ná een chemo, wanneer u gaten heeft in de wenkbrauwen of wanneer de haartjes erg licht zijn. Pmu pigmenten smelten mooi samen met de huid en geven een zacht en natuurlijk resultaat. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypes en heb je iedere dag een mooi, verzorgd uiterlijk!

Hoe een pmu afspraak verloopt...

Tijdens een afspraak worden uw wensen besproken en krijgt u advies welke vorm en kleur bij uw gezichtsvorm past. Verder worden de formulieren zoals uw medische achtergrond- ,risico- en een toestemmingsformulier met u doorgenomen. Deze informatie is nodig om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Vergeet niet om specifieke zaken zoals bv medicatie aan te geven. Deze informatie is van belang om een exacte samenstelling van kleurpigmenten met een juiste dosering te gebruiken.


De behandeling begint met het maken van een voortekening. Nadat er is voorgetekend krijgt u het resultaat van de tekening te zien en kan deze mocht het niet direct naar wens zijn worden aangepast. U ziet vooraf hoe het eindresultaat wordt... hoe prettig is dat!


Wanneer u tevreden bent worden de laatste voorbereidingen gedaan en wordt de behandeling gestart.

Na de behandeling wordt de behandelde plek verzorgd met aftercare en krijgt u uitleg hoe het genezingsproces verloopt en hoe u thuis de behandelde plek dient te verzorgen.


Tenslotte wordt een afspraak voor een controle behandeling na 6 weken ingepland om wanneer nodig de puntjes op de i te zetten.

Pmu Intake

Er zijn veel dames die graag permanente make up willen, maar toch die twijfel blijven houden. Er steken allerlei vragen de kop op zoals, ‘Wil ik het wel echt, het is zo definitief?’ ‘Is het pijnlijk?’ ‘Bij welke pmu specialist zit ik goed?’ ‘Ik wil weten hoe het bij mijn gezicht staat, voordat het er op zit!’ En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt een pmu intake gesprek inplannen. Tijdens de intake worden je vragen beantwoordt en wordt er een voortekening gemaakt met make up. Exact zoals de permanente make up geplaatst wordt zodat je vooraf een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Er wordt €25,- berekend welke tijdens de afspraak van plaatsing in mindering wordt gebracht.