All4Nails All4Lashes Pmu

PERMANENTE MAKE UP

WAT PMU VOOR JE KAN DOEN

Waarom permanente make up?

Het is toch heerlijk wanneer je make up altijd goed zit. Pmu is een geweldige manier om precies dat te realiseren. Uw wenkbrauwen, eyeliner en lippen kunnen in exact de juiste vorm en kleur naar uw wens worden gepigmenteerd. Een cosmetische  brow, lip en/of eyeliner behandeling accentueert het gezicht op subtiele wijze. Permanente make up voor blijvende schoonheid, gemak en jarenlang plezier...


Pmu niet nodig? Maar wil je toch strakke wenkbrauwen, check dan de browshape, henna of de browlift behandeling. Er is voor iedere wenkbrauw een passende oplossing! 

ADVIES

Voor wie is permanente make up?

PMU is uiteraard voor iedereen die het mooi vindt. Daarnaast is het ideaal voor iedereen die geen zin heeft in de steeds herhaalde make up ochtendrituelen of diegenen die het lastig vinden om make up goed aan te brengen. Daarnaast is het ideaal wanneer je een allergie hebt voor make up. Je hoeft geen bakken met geld meer uit te geven aan make up die speciaal op jouw huidtype is aangepast.  De pigmenten die worden gebruikt bevatten geen allergieverwekkende bestanddelen en geen nikkel of conserveringsmiddelen. Permanente makeup kan ook een oplossing zijn vóór of ná een chemo, wanneer u gaten heeft in de wenkbrauwen of wanneer de haartjes erg licht zijn. Pmu pigmenten smelten mooi samen met de huid en geven een zacht en natuurlijk resultaat. Bovendien is het geschikt voor alle huidtypes en heb je iedere dag een mooi, verzorgd uiterlijk!

Permanente Wenkbrauwen

Hoe een pmu afspraak verloopt...

Een pmu behandeling bestaat uit 2 sessies met tussenpozen van 6 weken tussen de 1e en 2e behandeling. Tijdens de 2e behandeling wordt het 2e laagje pigment geplaatst om een optimaal resultaat te bereiken. Op deze manier wordt het pigment in laagjes opgebouwd en heeft u het langst plezier van uw permanente make up. Na het genezingsproces na de 1e behandeling ziet u of u de kleur nog wat intenser wenst. Het advies is om uw pmu na 1 á 1,5 jaar bij te laten werken voor een blijvend resultaat. Wanneer u geen touch up laat doen zal de pmu langzaam vervagen.


Tijdens uw eerste afspraak worden uw wensen besproken en krijgt u advies welke vorm en kleur bij uw gezichtsvorm past. Verder worden de formulieren zoals uw medische achtergrond- ,risico- en een toestemmingsformulier met u doorgenomen. Deze informatie is nodig om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Vergeet niet om specifieke zaken zoals bv medicatie aan te. Deze informatie is van belang om een exacte samenstelling van kleurpigmenten met een juiste dosering te gebruiken.


De behandeling begint met het maken van een voortekening. Nadat er is voorgetekend krijgt u het resultaat van de tekening te zien en kan deze mocht het niet direct naar wens zijn worden aangepast. U ziet vooraf hoe het eindresultaat wordt... hoe prettig is dat!


Wanneer u tevreden bent worden de laatste voorbereidingen gedaan en wordt de behandeling gestart.

Na de behandeling wordt de behandelde plek verzorgd met aftercare en krijgt u uitleg hoe het genezingsproces verloopt en hoe u thuis de behandelde plek dient te verzorgen.


Tenslotte wordt een afspraak voor een 2e behandeling na 6 weken ingepland om wanneer nodig de puntjes op de i te zetten.

Permanente Lippen

Gratis Pmu Intake

Er zijn veel dames die graag permanente make up willen, maar toch die twijfel blijven houden. Er steken allerlei vragen de kop op zoals, ‘Wil ik het wel echt, het is zo definitief?’ ‘Is het pijnlijk?’ ‘Bij welke pmu specialist zit ik goed?’ ‘Ik wil weten hoe het bij mijn gezicht staat, voordat het er op zit!’ En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze twijfel kan jaren duren en dan nog is de stap niet gezet. Voor deze dames is een mooi begin om een henna browstyling behandeling te kiezen. Dan zie je vooraf hoe pmu zou kunnen zijn. Alleen geld dit niet voor iedereen. Het kan dat je een allergie hebt voor henna of dat het niet goed pakt op je huid. Je kunt een gratis intake gesprek inplannen. Tijdens de intake worden al je vragen beantwoordt en er wordt een voortekening gemaakt met make up. Exact zoals de permanente make up geplaatst wordt zodat je vooraf een goed beeld hebt wat je kunt verwachten.

Permanente Eyeliner

GOED OM TE WETEN

pmu-predraw-voortekening-hellevoetsluis-brielle-oostvoorne-hoogvliet-rotterdam-afspraak maken

PRE DRAWING

Voor de pmu of microblade behandeling begint wordt een voor tekening gemaakt. Je wenkbrauwen worden gemeten en exact voorgetekend en ingekleurd  naar de vorm en structuur van jouw gezicht. Zowel voor de eyeliner, de lippen als de wenkbrauwen. Dit is nodig voor een perfecte pigmentatie. Vooraf is te zien hoe het eindresultaat wordt. Op het moment dat de voortekening naar wens is worden de laatste voorbereidingen gedaan en kan de behandeling beginnen.

FULL LIPS

Het is ‘misvatting’ bij een permanente lip tattoo is dat de lippen persé een lipstick look krijgen. Pigmentatie geeft de lippen een mooie gezonde lipteint in de gewenste tint. Dit kan bijvoorbeeld in een opvallende rode kleur, maar tevens in een natuurlijke peach of rosé kleur.  Met permanente make up kan dit nauwkeurig bepaald worden. Voor de lippen is er net als voor de wenkbrauwen en de eyeliner een verdovingscrème, waardoor u zich comfortabel voelt tijdens de behandeling.

MICROBLADING

Het microbladen van de wenkbrauwen is handwerk. Oppervlakkig worden haarfijne sneetjes aangebracht in de huid met een scherp mesje. In deze sneetjes wordt vervolgens het pigment gewreven. Het pigment trekt in de ‘sneetjes’ en zo ontstaan de hairstrokes. Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat wordt de behandeling tussen de 6/ 10 weken herhaald.


Gemiddelde retentie 9 mnd tot 1,5 jaar

browshapes-wenkbrauw-permanentebrows-wenkbrauwartist-hellevoetsluis-brielle-spijkenisse-hoogvliet-rotterdam-oostvoorne-rockanje-wenkbrauwvorm-pmu nederland

BROW SHAPES

Wenkbrauwen kleden als het ware het gezicht. De vorm van de wenkbrauwen is belangrijk voor de uitstraling van je gezicht. Hier wordt veel aandacht aan besteed. Ronde wenkbrauwen bij een rond gezicht zijn in de meeste gevallen niet mooi en de arch van de brow hoort een arch te zijn en geen puntig ‘dakje’. Bold brows zijn in de mode, maar verfraaien absoluut niet ieder gezicht. Ieder gezicht is uniek qua vorm, botstructuur en uitstraling en bij ieder gezicht past een paar wenkbrauwen. Geef je wensen aan, and let’s get those brows in shape!

PERMANENT MAKE UP

Permanente make up is het pigmenteren van wenkbrauwen, eyeliner en lippen met de machine verbonden met een handstuk. In het handstuk zit een naald. Het uiterlijk van hairstrokes bij de wenkbrauwen en microbladen is hetzelfde. Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat wordt de behandeling tussen de 6/ 10 weken herhaald.


Gemiddelde retentie 2 tot 3 jaar

swiss color

SWISS COLOR

Als Swiss Color specialist wordt gepigmenteerd met de pigmenten van swiss color. De pigmenten bevatten bijvoorbeeld géén ijzeroxides, conserveringsmiddelen, nikkel en ook géén allergieverwekkers. Bovendien zijn de Swiss Color pigmenten dierproefvrij. De pigmenten en de bestanddelen zijn met grote zorg samengesteld, met de veiligheid van de klant als 'nr 1 rule!'


Er wordt gewerkt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD en LCHV. Hiervoor is de salon gecontroleerd en heeft een vergunning.