beautysalon_schoonheidsbehandelingen_salon_logo_brielle

WIE IK BEN

Een vakspecialist met jaren ervaring!

Beauty specialist voor pmu_manicures_wimperextensions oostvoorne, brielle, hellevoetsluis, rozenburg etc.

'Niets is fijner dan wanneer iemand mede door jouw toedoen, blij wordt van haar looks... Dat maakt dat ik zo van mijn vak houd!'


Mijn naam is Bianca van den Hout. Gelukkig getrouwd en trotse moeder van 4 geweldige kids. Om te komen waar ik nu sta heb ik jarenlang hard gewerkt.


De weg die ik heb afgelegd wat betreft banen hebben mij gebracht waar ik nu hoor te zijn. Met veel passie heb ik voorheen jaren in de B2B sales gezeten. Ik vond het een geweldige uitdaging om met verschillende ondernemers in allerlei verschillende branches te babbelen en zaken te doen. Iedere dag was opnieuw spannend. Mensen zijn ontzettend inspirerend wanneer ze enthousiast vertellen over een passie en wat die drijfveer voor hen is.


Ergens ben ik gaan nadenken over waar ik zelf goed in ben en wat voor mij die rode draad is in mijn leven. En dat was iets wat ik zonder het te beseffen al lang wist... Creativiteit, kunst en vooral de mooie dingen in het leven zien. 


Op dat moment besloot ik het roer om te gooien en datgeen te gaan doen waarvoor ik in de wieg ben gelegd. Zo ben ik de salon gestart wat betekende dat ik in eerste instantie ben begonnen met manicures. Dit bleek snel een succes, waarna ik mezelf verder ontwikkelde in de beautybranche.  Omdat mijn creativiteit zich nooit beperkt heeft tot één kwaliteit besloot ik vrij snel een cursus als wimperstyliste en een intensieve opleiding voor permanente make up te volgen bij opleidingsinstituut 'SkinQuip' bij Anoush Vrooman. Inmiddels ben ik zoals dat wordt genoemd uitgegroeid tot een ware 'beauty guru' en bezit ik de kennis, het specialisme en de ervaring om mijn vak professioneel en vakkundig uit te oefenen. Met passie, liefde en betrokkenheid benadruk ik dagelijks de schoonheid die iedere vrouw van nature bezit!' En dat is precies hetgeen wat ik moet doen!


'Dat heerlijke gevoel wanneer een klant met een grote glimlach de salon verlaat. Dan besef ik dat ik de juiste beslissing heb genomen om te doen wat ik doe...'