<img src="permanente-wenkbrauwen.jpg" />
<img src="permanente--eyeliner.jpg" />
<img src="permanente-lippen.jpg" />
<img src="schoonheidssalon-phellevoetsluis-ermanente-make-up.jpg" />
<img src="permanente-make-up-beautysalon-rotterdam.jpg" />

permanente make up rotterdam - pmu hellevoetsluis -pmu Rotterdam-lip tattoo--beauty behandelingen-beautysalon-pmu behandelingen - wimperextensions hellevoetsluis-wenkbrauwen tatoeëren-permanente eyeliner-full lips-swiss color-lippen-haartransplantatie-microblading


WIMPEREXTENSIONS HELLEVOETSLUIS

WIMPEREXTENSIONS HELLEVOETSLUIS

BIJ ALL4NAILS-ALL4LASHES 

Is het u opgevallen dat steeds meer vrouwen er prachtig uitzien met een oogverblindende oogopslag. Het ligt binnen handbereik met wimperextensions. Met de extensions is het mogelijk om een mooie volle wimperlijn te creëren. Met mascara is dit onmogelijk... Terwijl u heerlijk ontspant worden de extensions professioneel geplaatst en na +- 2 uur (nieuwe set) gaat u prachtig 'opgemaakt' de deur uit! U geniet wekenlang van prachtige volle wimpers en het voelt alsof uw gezicht is aangekleed ennnn mocht u onverwachts de deur uit gaan voor die snelle boodschap, ziet u er nog steeds fris en fruitig uit... heerlijk!

<img src="oogopslag-one-by-one-wimperbehandeling-mascara.jpg"/>

DE VOORDELEN VAN VOLUME WIMPERS

 • Lange en volle wimpers
 • Van natuurlijk mooi tot glamorous zwart zonder mascara!
 • Dagelijkse tijdswinst!
 • Een onweerstaanbare oogopslag met fluweelzachte wimpers!
 • Elk moment van de dag en nacht mooie ogen!
 • Géén vermoeide maar een frisse uitstraling!
 • Licht overhangende oogleden worden onzichtbaar!
 • De wimpers blijven perfect in vorm tijdens alle dagelijkse bezigheden!
 • Géén mascara meer nodig!
img src=volume-russian-volume-wimperextensions.jpg
img src=volume-wimperextensions.jpg
img src=mega volume-wimperextensions.jpg

ALL4NAILS ALL4LASHES IS GESPECIALISEERD IN

DE VOLGENDE BEHANDELINGEN

Russian volume lashes

Met een pincet wordt er van zeer lichte wimperextensions een fan gecreëerd. Op iedere natuurlijke wimper wordt na isolatie één fan geplaatst. Deze techniek zorgt voor een mooie wimperverlenging, maar creëert ook een voller resultaat van de natuurlijke wimpers.

Mega volume lashes

Met een pincet wordt van de meest lichte wimperextensions een fan gecreëerd. Deze fan kan tot wel 20 extensions vol zijn. Op iedere natuurlijke wimper wordt na isolatie één fan geplaatst. Deze techniek zorgt voor een mooie verlenging, maar creëert een zeer voll en zwart eyeliner resultaat van de natuurlijke wimpers.

INTAKEGESPREK

Voor we beginnen met de behandeling vindt er een intake gesprek plaats waarin de wensen worden besproken. U krijgt advies wat bij uw gezicht en de vorm van uw ogen past. De aftercare wordt met u doorgenomen en samen bepalen we welke variant en look er wordt toegepast.Na de behandeling krijgt u een wimperborsteltje en een aftercare kaart mee voor de verzorging. U hoeft 's ochtends alleen nog even uw wimpers te borstelen.

DE WIMPERBEHANDELING

De classic ook one by one wimperextensions worden 1 voor 1 op een natuurlijke wimper aangebracht met speciale wimperlijm. Voor de russian en de méga volume wimpers wordt de waaier techniek toegepast en wordt er 1 waaier op 1 natuurlijke wimper geplaatst. De behandeling duurt +- 120 min en is geheel pijnloos. De lijm is licht van gewicht, zeer flexibel en is specifiek ontwikkeld voor gebruik rondom het oog. De lijm is oplosbaar met een daarvoor ontwikkelde remover. De extensions zijn makkelijk te verwijderen zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Probeer dit echter nooit zelf, maar laat dit door een specialist doen!

<img src="wimperextensions-lashextensions-russian-volume-mega-volume-lashes-wimpers-one-by-one-classic-lashes.jpg"/>

WAT KAN WÉL EN WAT KAN NÍET!

Alle normale dagelijkse bezigheden zijn mogelijk. U kunt zonder problemen douchen, sporten, zwemmen, een keer een sauna pakken. Te vaak zwemmen of sauna kan tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller loslaten.Hiertegen kunt u een sealant gebruiken. Denk daar bv aan voor op vakantie. U brengt de sealant hetzelfde aan als een mascara. De sealant beschermt tegen (overmatig) vocht, vuil, stof en olie. De houdbaarheid van de lijm en daarmee de wimperextensions worden door gebruik van de sealant verlengd.

pmu- hairstroke -make up-cosmetische tatoeage-brow shaping -mrs highbrow-brow bar-nieuwe trends-beauty behandelingen-wenkies-on fleek-hairstrokes-eyebrow-cosmetische lipliner-cosmetische eyeliner-mascara-epileren-threading-brows-wimpers liften-wimper lifting-nagelriem verwijderen-full lips- lippen-pmu lippen- salon- schoonheidssalon- wimpersalon- microbladen- fushion brows- latino eyeliner- russian volume- mega volume-one by one-chemo therapie-alopecia-make up allergie-wenkbrauwvorm-pigmenteren-pigmenten-tatoeëren-tatoeage-tatoeages-artiest-brow artist-nano strokes- microblading- optische wimperverlenging- powder brows- verwijder tatoeage- scalp pigmentatie-tricopigmentologie-tricopigmentatie-haartransplantatie-kale man-stoppel effect-volle haardos-inhammen-haarlijn-haaruitval-haarverlies-haarlijn pigmenteren- ijzeroxide vrije pigmenten-ijzeroxide vrij-allergieverwekkers-conserveringsmiddelen-dierproefvrij-veganisten- lash extensions- classic lashes-volume lashes-volume wimpers-mascara-schoonheidsbehandeling-wimpers-mascaraborstel-wimperbehandeling-lashartist-wimperstyliste-visagie-visagiste-stylist-make up artist-nagelbehandelingen-acryl-gel-gellak-nagelversteviging-nagels verstevigen-nagelriemen-cuticles, nagelriem olie-shorties-korte nagel- coffin shape-almond shape-nagelbijten-nagelbijters- schaduwtechniek-nano techniek-penseeltechniek-micro pigmentatie-pigmentiste-master class

OPENINGSTIJDEN

Maandag & dinsdag        8.45u /18u   &   19u /22u

Woensdag                        8.45u /18u

Donderdag                       8.45u /18u

Vrijdag                               8.45u /18u

Zaterdag                           10.30u /15u 

Zondag                              Gesloten


<img src="fushion-brows.jpg" />
<img src=" pmu-wenkbrauwen.jpg" />
<img src="wenkbrauw-tatoeage.jpg"/>
<img src=" nagelstudio-Spijkenisse.jpg"/>

Phone

+31631000227


Whatsapp

+31631000227


Email

info@all4nails.nl


Locatie

Logger 12, 3232 CP

Brielle

<img src="permanent-make-up-&-beautysalon-rotterdam.jpg"/>

ALL4NAILS-ALL4LASHES PMU ı PERMANENT MAKE UP & BEAUTYSALON

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren