Permanente make up

U wordt professioneel en vakkundig geholpen. De beautysalon is GGD gecertificeerd met vergunning. Er wordt gewerkt volgens GGD & LCHV richtlijnen.

ALL ABOUT PMU -HENNA BROWS

MANICURES & LASHES

MICROBLADING BROWS

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €275,00

De wenkbrauwhaartjes worden met de hand met een mesje geplaatst en zijn niet van echte haartjes te onderscheiden. Het resultaat blijft 9 mnd tot +- 1,5 jaar mooi van kleur, daarna kom je terug voor een touch up en wordt alles mooi bijgewerkt.

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €125,00

Binnen 18 mnd   €175.00

PMU HAIRSTROKES MET SCHADUW

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

De wenkbrauwhaartjes worden met een naald in handstuk geplaatst tussen de echte haartjes en zijn na heling niet te onderscheiden van de natuurlijke haartjes. Daarna wordt op enkele plaatsen vanaf de staart naar het hart van de wenkbrauwen geschaduwd voor een volle en fluffy look. Het verschil met microbladen is dat er in de meeste gevallen pas veel later een touch up nodig is. PMU kan met de juiste verzorging tot wel 3 jr mooi blijven.

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

COMBI BROWS

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €395,00

Voor de combi brows worden er met de machine (PMU) haartjes geplaatst bij de aanzet. De wenkbrauwen worden tot de staart met de pixeltechniek gepigmenteerd.  Een mooie combinatie van een ombre met hairstrokes.

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €225,00

Binnen 18 mnd   €300,00

SOFT POWDER BROWS

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

Met de machine (PMU) worden de wenkbrauwen met de pixeltechniek  gepigmenteerd vanaf de staart naar de aanzet met een zachte overgang. Het accent wordt op het hart van de wenkbrauw gelegd met extra zachtheid aan de randen. 

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

OMBRE BROWS

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

Net als bij de soft powder brows worden met de machine (PMU) de wenkbrauwen  met de pixeltechniek gepigmenteerd vanaf de staart naar de aanzet  met een zachte overgang. Ombre brows hebben een meer intense look. Het accent vanaf de staart tot midden of zelfs tot de aanzet worden donkerder geplaatst. Wenkbrauwen krijgen op deze manier een strakker uiterlijk. 

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

PMU BROWS

FULL LIPS

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

De lippen worden voorgetekend en met de machine met handstuk volledig gepigmenteerd met kleurpigment naar keuze. U krijgt een prachtige gezonde lipteint. Een pmu lip behandeling kan met de juiste verzorging jaren mooi blijven

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

OMBRE LIPS MET SCHADUW

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

Met de machine met handstuk (PMU) worden de lippen met 1 of met 2 verschillende kleurpigmenten  gepigmenteerd vanaf de liprand naar het midden van de lippen met een zachte overgang. De lippen krijgen op deze manier een prachtig accent over de gehele mond.

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

PMU LIPPEN

BASIC EYELINER BOVEN

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €250,00

Een subtiele basis eyeliner met eventueel een kleine wing wordt op het bovenste ooglidrand geplaatst. Geen zorgen, er is een verdovende créme dus de behandeling is vrijwel geheel pijnloos..

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €150,00

Binnen 18 mnd   €200,00

LATINO EYELINER

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €350,00

Een eyeliner met eventueel grote wing wordt op het bovenste ooglidrand geplaatst. Geen zorgen, er is een verdovende créme dus de behandeling is vrijwel geheel pijnloos..

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €195,00

Binnen 18 mnd   €250,00

INFRALASH BOVEN

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €250,00

Een infralash is een eyeliner geplaatst met de pointilisme techniek. Een moeilijk woord voor een liner die zorgt voor een optische wimperverlenging. Geen zorgen, er is een verdovende créme dus de behandeling is vrijwel geheel pijnloos..

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €150,00

Binnen 18 mnd   €200,00

PMU VERWIJDEREN

Kleine oppervlakken/ sessie    €75,00

Grotere oppervlakken/sessie  €150,00

Wil je verlost worden van je oude pmu? Dat kan met de IQ remover. Een remover die de huid niet beschadigd. Een behandeling wordt op bijna dezelfde manier gedaan als een normale pmu behandeling. Na de verwijdering en het genezingsproces kunt u opnieuw pmu laten plaatsen. Er kunnen meerdere sessies nodig zijn voordat het gewenste resultaat is bereikt.


BASIC EYELINER ONDER

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €200,00

Op het onderste ooglidrandje wordt zorgvuldig een eyeliner in de gewenste dikte van de liner geplaatst.. Er is volop keus in kleurpigmenten van forest green tot graphit tot jet black. Het kan allemaal.

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €100,00

Binnen 18 mnd   €150,00

INFRALASH ONDER

1e plaatsing + nabeh. na 6 wk     €200,00

Een infralash onder is exact hetzelfde als de infralash boven, hoewel deze techniek vaak wordt gebruikt om op het onderste ooglidrand een zo subtiel mogelijk "lijntje' te creëren. Geen zorgen, er is een verdovende créme dus de behandeling is vrijwel geheel pijnloos..

TOUCH UP

Binnen 12 mnd   €100,00

Binnen 18 mnd   €150,00

PMU EYELINER

Waarom PMU een goede keuze is?

* Pmu pigmenten smelten samen met uw huid hierdoor krijgt het een natuurlijk uiterlijk!

* Géén ochtend make up rituelen meer voor jou!

* Maak je nooit meer druk dat het zo moeilijk is om je make up aan te brengen!

* Jij hebt iedere dag een knap, verzorgd uiterlijk!

* Make up kopen? Niet nodig!

Hoe een pmu afspraak verloopt...

Een pmu behandeling bestaat uit 2 sessies met tussenpozen van 6 weken tussen de 1e en 2e behandeling. Tijdens de 2e behandeling wordt het 2e laagje pigment geplaatst om een optimaal resultaat te bereiken. Op deze manier wordt het pigment in laagjes opgebouwd en heeft u het langst plezier van uw permanente make up. Na het genezingsproces na de 1e behandeling ziet u of u de kleur nog wat intenser wenst. Het advies is om uw pmu na 1 á 1,5 jaar bij te laten werken voor een blijvend resultaat. Wanneer u geen touch up laat doen zal de pmu langzaam vervagen.


Tijdens uw eerste afspraak worden uw wensen besproken en krijgt u advies welke vorm en kleur bij uw gezichtsvorm past. Verder worden de formulieren zoals uw medische achtergrond- ,risico- en een toestemmingsformulier met u doorgenomen. Deze informatie is nodig om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen.


De behandeling begint met het maken van een voortekening. Nadat er is voorgetekend krijgt u het resultaat van de tekening te zien en kan deze mocht het niet direct naar wens zijn worden aangepast. U ziet vooraf hoe het eindresultaat wordt... hoe prettig is dat!


Wanneer u tevreden bent worden de laatste voorbereidingen gedaan en wordt de behandeling gestart.

Na de behandeling wordt de behandelde plek verzorgd met aftercare en krijgt u uitleg hoe het genezingsproces verloopt en hoe u thuis de behandelde plek dient te verzorgen.


Tenslotte wordt een afspraak voor een 2e behandeling na 6 weken ingepland om wanneer nodig de puntjes op de i te zetten.

BROW WAXING, SHAPING & TINTING

FULL BROW TREATMENT  €32,50

De volledige henna brow behandeling met alles er op en er aan met als extraatje

make up voor strakke wenkies   


HENNA TINTING  €22,50

Zijn je wenkbrauwen mooi vol en wil je ze wat donkerder en geëpileerd, dan is een henna tinting behandeling de behandeling die je nodig hebt. Voor net dat kleine detail

WAXING & SHAPING  €22,50

Je wenkbrauwen worden gewaxed en geshaped met de juiste tools, waardoor zelfs de kleine donshaartjes wekenlang niet te zien zijn

FACE WAXING / gezichtsdeel  €9,50

Waxen van overmatig haargroei of donshaartjes op bovenlip/ kin/ bij je slapen/ wangen

FACE WAXING / hele gezicht + brows  €45,00

Waxen van overmatig haargroei of donshaartjes op bovenlip + kin/slapen + wangen + wenkbrauwen     

'UNIQ BROWHAPE & STYLE

XXXXFOR YOUR UNIQ FACE...

Perfect gestylde wenkbrauwen zijn van deze tijd. Zorgen dat je wenkbrauwen jouw gezicht op haar mooist naar voren te laten komen, daar komt meer bij kijken dan een beetje epileren. Wenkbrauwen styleren is vakwerk! Jouw wenkies worden gemeten en voorgetekend naar de vorm en structuur van jouw gezicht. Ze worden gewaxed en gestyled en geverfd met henna. Hierdoor worden ze een paar tinten donkerder. De henna kleurt de huid prachtig mee. Dit blijft 1 tot 2 weken zichtbaar en de haartjes blijven tot wel 10 weken mooi op kleur.

MANICURE

ACRYL VERLENGING + E MANICURE + N'ART   

1e plaatsing €85,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes of oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak + nailart. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

TOUCH UP binnen 3 wk     €72,50

ACRYL VERLENGING + E MANICURE

1e plaatsing € 74,50

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes of oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up  

TOUCH UP binnen 3 wk     €62,00

ACRYL VERLENGING   

1e plaatsing €65,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast incl. gekozen kleur gellak. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up 

TOUCH UP binnen 3 wk     €52,50

RUSSIAN MANICURE + E MANICURE + N'ART    €65,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. Versteviging op de natuurlijke nagels incl. gekozen kleur gellak + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes en oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied + nailart. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up 

RUSSIAN MANICURE +N'ART     €59,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. Versteviging op de natuurlijke nagels incl. gekozen kleur gellak + nailart. Je nagels voelen zo stevig als acryl of gel en groeien door zonder scheurtje , chippen of breken. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

RUSSIAN MANICURE + E MANICURE     €57,00

Nagels  op gelijke lengte en in vorm gevijld. Versteviging op de natuurlijke nagels + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes of oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

RUSSIAN MANICURE     €47,50

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. Versteviging op de natuurlijke nagels incl. gekozen kleur gellak. Je nagels voelen stevig als acryl of gel en groeien door zonder scheurtje , chippen of breken. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

HARDGEL VERLENGING + E MANICURE + N'ART   

1e plaatsing €85,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes of oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak + nailart. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

TOUCH UP binnen 3 wk     €72,50

HARDGEL VERLENGING + E MANICURE 

1e plaatsing € 74,50

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes of oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

TOUCH UP binnen 3 wk     €62,00

HARDGEL VERLENGING   

1e plaatsing €65,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld. De nagels worden op ambachtelijke wijze verlengd met acrylpoeder en kwast incl. gekozen kleur gellak. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

TOUCH UP binnen 3 wk     €52,50

GELLAK + E MANICURE + N'ART     €60,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes en oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak wordt met perfectie gelakt en gedroogd in de lamp + nailart

GELLAK + N'ART     €54,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld incl. gekozen kleur gellak + nailart wordt met perfectie gelakt en gedroogd in de lamp. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

GELLAK + E MANICURE     €52,00

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld + nagelriem behandeling. Alle velletjes, scheurtjes en oneffenheden in de huid worden verwijderd, gepolijst en ge-olied incl. gekozen kleur gellak wordt met perfectie gelakt en gedroogd in de lamp. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

GELLAK     €42,50

Nagels op gelijke lengte en in vorm gevijld incl. gekozen kleur gellak wordt met perfectie gelakt en gedroogd in de lamp. Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up

'DE NATUURLIJKE NAGELS VERLENGEN OP TRADITIONELE WIJZE, ZONDER TIPS

MET ACRYLPOEDER, LIQUID EN KWAST IS EEN AMBACHT!'

VOLUME LASHES

RUSSIAN VOLUME LASHES   

1e plaatsing €109,00

Russian voor een natuurlijke look!

De wimpers worden met lashshampoo gewassen en voorbehandeld met een proteïne als extra verzorging en een primer voor een perfecte hechting. De volume lashes worden per wimper geplaatst.  Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up  

TOUCH UP binnen 2 wk              € 40,00

TOUCH UP binnen 3 wk              € 45,00

TOUCH UP binnen 4 wk              € 55,00

Na 4 weken wordt een 1e plaatsing prijs berekend!


Wimperextensions verwijderen   €22,50

Na 6 touch up's hebben de natuurlijke wimpers 2 weken rust nodig en worden de extensions verwijderd.

CAMELIA VOLUME LASHES   

1e plaatsing €119,00

Russian voor een de Kim Kardashian look!

De wimpers worden met lashshampoo gewassen en voorbehandeld met een proteïne als extra verzorging en een primer voor een perfecte hechting. De volume lashes worden per wimper geplaatst.  Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up  

TOUCH UP binnen 2 wk              € 45,00

TOUCH UP binnen 3 wk              € 52,50

TOUCH UP binnen 4 wk              € 65,00

Na 4 weken wordt een 1e plaatsing prijs berekend!


Wimperextensions verwijderen   €22,50

Na 6 touch up's hebben de natuurlijke wimpers 2 weken rust nodig en worden de extensions verwijderd.

MEGA VOLUME LASHES   

1e plaatsing €119,00

Mega voor een extra dramatic volle glamorous look!

De wimpers worden met lashshampoo gewassen en voorbehandeld met een proteïne als extra verzorging en een primer voor een perfecte hechting. De volume lashes worden per wimper geplaatst.  Voor een blijvend en optimaal resultaat kom je na 3 weken terug voor een touch up  

TOUCH UP binnen 2 wk              € 45,00

TOUCH UP binnen 3 wk              € 52,50

TOUCH UP binnen 4 wk              € 65,00

Na 4 weken wordt een 1e plaatsing prijs berekend!


Wimperextensions verwijderen   €22,50

Na 6 touch up's hebben de natuurlijke wimpers 2 weken rust nodig en worden de extensions verwijderd.

'ZE ZEGGEN WEL EENS MONNICKENWERK...!'

En dat is waar. Het plaatsen van lashextensions is precisie werk. Om dit vak goed te beheersen is passie, geduld en secuurheid nodig. Voeg er een flinke dosis liefde aan toe en je hebt de perfecte combinatie om jouw ogen een onweerstaanbare look te geven...

OPENINGSTIJDEN

Ma   8.45u - 18u

Di    8.45u - 18u

Wo   8.45u - 18u

Do   8.45u - 18u

Vrij  8.45u - 18u

Za   10.30u- 15u

VOLG ONS!

BLIJF OP DE HOOGTE

REGISTREER

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren