Permanente make up

PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN

Wake up don't make up!

<img src="permanente-make-up-wenkbrauwen.jpg"/>

HAIRSTROKES 3D - SCHADUW

Er worden met de haartjestechniek realistische haartjes gepigmenteerd in de gewenste vorm. De techniek wordt gedaan met een nano naald en zorgt voor ultra dunne realistische haarlijntjes. Daarna wordt een donkere schaduw gepigmenteerd vanaf de staart. Vanaf de staart kan het hart van de wenkbrauw of enkel het midden worden geaccentueerd. Er kan met donkerdere en lichtere kleurpigmenten worden gepigmenteerd waardoor kleur schakeringen ontstaan. Dit geeft een donzige realistische look.

OMBRE POEDER WENKBRAUW

De ombre en poeder behandeling is een set brows met een ander uiterlijk. Bij de hairstroke 3d brow worden er strokes gepigmenteerd. Helaas is deze techniek niet met blijvend resultaat op ieder huidtype toe te passen. Bijvoorbeeld voor een verouderde huid of wanneer u een vettiger huidtype heeft is het niet wenselijk om hairstrokes toe te passen. Het pigment wordt niet goed opgenomen door de huid vanwege onregelmatigheden in de huid of een te snel werkend  cel vernieuwingsproces van de huid. Er is een prachtig alternatief. De ombre of powder brow is geschikt voor ieder huidtype. De poederachtige brows hebben een prachtig pixel effect. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het zichtbaar blijft!

<img src="permanente-make-up-wenkbrauwen.jpg"/>
<img src="permanente-make-up-wenkbrauwen.jpg"/>

FUSHION - COMBI BROWS

Wil jij graag wenkies die natuurlijk ogen en toch duidelijk aanwezig zijn, dan is de fusion brow perfect voor jou. Fusion wil zeggen samenvoegen of wel een combinatie van ombre of powder brows en hairstrokes. Bij de aanzet worden de strokes gepigmenteerd en vervolgens wordt er als een poeder gepigmenteerd. De behandeling is een combinatie van meerdere technieken. Het resultaat zal er uitzien als natuurlijke, maar intense set wenkbrauwen.

Merken

<img src="swiss-color-icon.jpg"
<img src="lash-extend-icon.jpg"
<img src="young-nails-icon.jpg"
<img src="the-gelbottle-icon.jpg"
<img src="loveness-icon.jpg"

OPENINGSTIJDEN

Ma   8.45u - 18u

Di    8.45u - 18u

Wo   8.45u - 18u

Do   8.45u - 18u

Vrij  8.45u - 18u

Za   10.30u- 15u

 BTW: NL001848788B70      KVK: 62169572 

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren