Permanente make up

MANICURE

De finishing touch!

MANICURE

<img src=nagelstudio-Hellevoetsluis.jpg"

Mooie verzorgde nagels en zachte handen zijn dé finishing touch om compleet verzorgd voor de dag te komen. De afgelopen jaren zijn nagelproducten en technieken flink door ontwikkeld. Er zijn veel meer mogelijkheden voor gezonde stevige en mooie nagels. Kortom voor iedereen... Ook voor de hardnekkige nagelbijtsters. Het is mogelijk om de nagels te verstevigen met een rubber base waardoor ze allemaal op gelijke lengte groeien. De hardgels zijn inmiddels net zo hard als acryl (hoewel deze nog wél zachter aanvoelen dan acryl) en de nagelriemen worden netjes verzorgd. Hierdoor ontstaat altijd een perfect resultaat...

Ben jij niet happy met jou nagels, bekijk de diverse mogelijkheden en laat je verassen!

ACRYL OF GEL VERLENGING

Zijn uw nagels kort en wenst u direct meer lengte dan is een subtiele french (witte rand) wat voor u. Met een sjabloon wordt een hardgel of acryl aangebracht. Uw nagels worden verlengd en in de gewenste lengte en vorm gestyled. Bv in een 'Almond' of 'Coffin' shape. Uw nagels blijven wekenlang mooi en u hoeft er zelf niets meer aan te doen. Uiteraard kunt u kiezen voor een mooie gellak. Er is keus uit vele prachtige kleuren ... uw kleur zit er vast bij!

<img src=nagelstudio-Hellevoetsluis.jpg"
<img src=nagelstudio-Hellevoetsluis.jpg"

RUSSIAN MANICURE

Tegenwoordig willen veel vrouwen geen verlenging meer, maar enkel een goede versteviging van de natuurlijke nagels. Deruber basecoat maakt het mogelijk de natuurlijke nagels zó goed te verstevigen dat natuurlijke nagels niet meer scheuren of breken. De nagels krijgen de mogelijkheid om rustig op gelijke lengte te groeien.

E MANICURE

Bij de verlenging van de nagels met acryl of hardgel of de versteving op de russian manier (dat maakt niets uit!) kun je ervoor kiezen de behandeling uit te breiden met een behandeling specifiek voor de nagelriemen. Alle losse velletjes en de nagelriemen (dode huid) worden veilig en pijnloos verwijderd met de freesmachine. De behandeling zorgt dat het nagelbed extra wordt verlengd en maakt het mogelijk om tot 'onder' de nagelriemen te lakken. Het is mooi en zorgt als extra voordeel dat uitgroei langer uitblijft. Iedere behandeling in combinatie met de behandeling voor de nagelriemen zorgen voor een verbluffend mooi eindresultaat!

<img src=nagelstudio-Hellevoetsluis.jpg"

Merken

<img src="swiss-color-icon.jpg"
<img src="lash-extend-icon.jpg"
<img src="young-nails-icon.jpg"
<img src="the-gelbottle-icon.jpg"
<img src="loveness-icon.jpg"

OPENINGSTIJDEN

Ma   8.45u - 18u

Di    8.45u - 18u

Wo   8.45u - 18u

Do   8.45u - 18u

Vrij  8.45u - 18u

Za   10.30u- 15u

 BTW: NL001848788B70      KVK: 62169572 

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren