beautysalon_schoonheidsbehandelingen_salon_logo_brielle

GOED OM TE WETEN

pmu-predraw-voortekening-hellevoetsluis-brielle-oostvoorne-hoogvliet-rotterdam-afspraak maken

PRE DRAWING

Voor de pmu of microblade behandeling begint wordt een voor tekening gemaakt. Je wenkbrauwen worden gemeten en exact voorgetekend en ingekleurd  naar de vorm en structuur van jouw gezicht. Zowel voor de eyeliner, de lippen als de wenkbrauwen. Dit is nodig voor een perfecte pigmentatie. Vooraf is te zien hoe het eindresultaat wordt. Op het moment dat de voortekening naar wens is worden de laatste voorbereidingen gedaan en kan de behandeling beginnen.

FULL LIPS

Het is ‘misvatting’ bij een permanente lip tattoo is dat de lippen persé een lipstick look krijgen. Pigmentatie geeft de lippen een mooie gezonde lipteint in de gewenste tint. Dit kan bijvoorbeeld in een opvallende rode kleur, maar tevens in een natuurlijke peach of rosé kleur.  Met permanente make up kan dit nauwkeurig bepaald worden. Voor de lippen is er net als voor de wenkbrauwen en de eyeliner een verdovingscrème, waardoor u zich comfortabel voelt tijdens de behandeling.

MICROBLADING

Het microbladen van de wenkbrauwen is handwerk. Oppervlakkig worden haarfijne sneetjes aangebracht in de huid met een scherp mesje. In deze sneetjes wordt vervolgens het pigment gewreven. Het pigment trekt in de ‘sneetjes’ en zo ontstaan de hairstrokes. Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat wordt de behandeling tussen de 6/ 10 weken herhaald.


Gemiddelde retentie 9 mnd tot 1,5 jaar

browshapes-wenkbrauw-permanentebrows-wenkbrauwartist-hellevoetsluis-brielle-spijkenisse-hoogvliet-rotterdam-oostvoorne-rockanje-wenkbrauwvorm-pmu nederland

BROW SHAPES

Wenkbrauwen kleden als het ware het gezicht. De vorm van de wenkbrauwen is belangrijk voor de uitstraling van je gezicht. Hier wordt veel aandacht aan besteed. Ronde wenkbrauwen bij een rond gezicht zijn in de meeste gevallen niet mooi en de arch van de brow hoort een arch te zijn en geen puntig ‘dakje’. Bold brows zijn in de mode, maar verfraaien absoluut niet ieder gezicht. Ieder gezicht is uniek qua vorm, botstructuur en uitstraling en bij ieder gezicht past een paar wenkbrauwen. Geef je wensen aan, and let’s get those brows in shape!

PERMANENT MAKE UP

Permanente make up is het pigmenteren van wenkbrauwen, eyeliner en lippen met de machine verbonden met een handstuk. In het handstuk zit een naald. Het uiterlijk van hairstrokes bij de wenkbrauwen en microbladen is hetzelfde. Na de 1e behandeling heeft de huid +- 6 weken nodig om volledig te herstellen. Voor een perfect resultaat wordt de behandeling tussen de 6/ 10 weken herhaald.


Gemiddelde retentie 2 tot 3 jaar

swiss color

SWISS COLOR

Als Swiss Color specialist wordt gepigmenteerd met de pigmenten van swiss color. De pigmenten bevatten bijvoorbeeld géén ijzeroxides, conserveringsmiddelen, nikkel en ook géén allergieverwekkers. Bovendien zijn de Swiss Color pigmenten dierproefvrij. De pigmenten en de bestanddelen zijn met grote zorg samengesteld, met de veiligheid van de klant als 'nr 1 rule!'


Er wordt gewerkt volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD en LCHV. Hiervoor is de salon gecontroleerd en heeft een vergunning.