Permanente make up

U wordt professioneel en vakkundig geholpen. De beautysalon is GGD gecertificeerd met vergunning. Er wordt gewerkt volgens GGD & LCHV richtlijnen.

BESTELLINGEN WORDEN (MITS OP VOORRAAD) NOG DEZELFDE DAG VERZONDEN. GRATIS BINNENLANDSE VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN MEER DAN € 65,-

CAPTION SUMMERSET

TER KENNISMAKING

€ 39,95  ipv €48,85

BASECOAT + TOPCOAT + COLOR

OVER CAPTION NAGELLAK


Een unieke nagellak met de eigenschappen van een gellak, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ³-technologie is de nagellak super snel droog en blijft drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met nagellakremover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur!

Nooit meer

een UV lamp

gebruiken?

CAPTION GEMAK


Het speciale Caption kwastje is afgerond zodat je perfect langs de nagelriemen kunt lakken. De hoge pigmentatie zorgt ervoor dat vrijwel alle kleuren dekkend zijn in één laag.

De Caption nagellak collectie bestaat uit meer dan 150 kleuren20 Top EffectsBase CoatMatte én Glanzende Top Coat en Drying Drops. Ook lanceert Caption zeer regelmatig nieuwe nagellak & nailart collecties zodat je nagels altijd on-trend zijn!

Kan ik de Caption nagellakken ook ‘los’ gebruiken, zonder de Caption Base Coat en Top Coat?


Dit is niet aan te raden. De formules van de nagellakken zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat deze samen de LacQ³-technologie vormen. Wil je een extreem snelle droogtijd, een gellak look met hoogglans en lange houdbaarheid? Gebruik dan alle 3 de nagellakken samen.

Hoe lakken met Caption basecoat, color & topcoat

Stap 1     Breng basecoat aan

De mineralen in de basecoat verzorgen en versterken de natuurlijke nagel. De basecoat zorgt daarnaast voor een optimale hechting met een egale basis voor de color en topcoat.

Stap 2     Breng kleur aan

Door de hoge pigmentatie is bij 95% van de color polishes één kleurlaag voldoende.


HANDIGE TIP!

Denk eens aan een leuk topeffect. Een topeffect geeft je nagels een feestelijk tintje voor wanneer je bv een night out hebt of een festival... of gewoon, omdat het altijd feest is.

Stap 3     Breng topcoat aan

Door de laQ-3 technologie is Caption nagellak razendsnel droog en kun je na het aanbrengen van de color nagellak direct de topcoat aanbrengen. De topcoat zorgt voor een enorm spiegel effect en prachtig gel-effect. Deze is tevens verkrijgbaar in Matte topcoat.

Stap 4     Drying drops

De Caption nagellak is razendsnel droog, maar wil je nóg sneller jouw nagels showen, breng dan na de topcoat de drying drops aan. Op iedere nagel één druppel is voldoende

Stap 5     Het eindresultaat

OPENINGSTIJDEN

Ma   8.45u - 18u

Di    8.45u - 18u

Wo   8.45u - 18u

Do   8.45u - 18u

Vrij  8.45u - 18u

Za   10.30u- 15u

VOLG ONS!

BLIJF OP DE HOOGTE

REGISTREER

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren