All4Nails All4Lashes Pmu

CAPTION NAGELLAK

Niet zomaar een nagellak

Caption lak is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gellak, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ³-technologie is de nagellak super snel droog en blijft drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met nagellakremover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur!

Goed nieuws! Nooit meer een uv lamp gebruiken

Het speciale Caption kwastje is afgerond zodat je perfect langs de nagelriemen kunt lakken. De hoge pigmentatie zorgt ervoor dat vrijwel alle kleuren dekkend zijn in één laag.


De Caption nagellak collectie bestaat uit meer dan 150 kleuren20 Top EffectsBase CoatMatte én Glanzende Top Coat en Drying Drops. Ook lanceert Caption zeer regelmatig nieuwe nagellak & nailart collecties zodat je nagels altijd on-trend zijn!

loose yourself
dash of remorse-crop
low key love-crop
so-far-so-good-crop
late-bloomer-crop

Kan ik de Caption nagellak ‘los’ gebruiken? Zonder Base & Top Coat?

Het kan uiteraard, alleen is het niet aan te raden. De formules van de nagellakken zijn zodanig op elkaar afgestemd, dat deze samen de LacQ³-technologie vormen en zorgen voor de extreem snelle droogtijd,, de gellak look met hoogglans en de lange houdbaarheid? Wil je het beste resultaat gebruik dan alle 3 de nagellakken samen.