U wordt professioneel en vakkundig geholpen. De beautysalon is GGD gecertificeerd met vergunning. Er wordt gewerkt volgens GGD & LCHV richtlijnen.

CAPTION NAGELLAK

Niet zomaar een nagellak...

Nee... dat zeker niet. Caption lak is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gellak, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ³-technologie is de nagellak super snel droog en blijft drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met nagellakremover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur!

caption-nagellak-paars-makeupkwasten-hudabeauty-mascara

Het caption gemak, nooit meer een uv lamp gebruiken

Het speciale Caption kwastje is afgerond zodat je perfect langs de nagelriemen kunt lakken. De hoge pigmentatie zorgt ervoor dat vrijwel alle kleuren dekkend zijn in één laag.


De Caption nagellak collectie bestaat uit meer dan 150 kleuren20 Top EffectsBase CoatMatte én Glanzende Top Coat en Drying Drops. Ook lanceert Caption zeer regelmatig nieuwe nagellak & nailart collecties zodat je nagels altijd on-trend zijn!

Drying drops - voor extra snelle droogtijd

De Caption nagellak is razendsnel droog, maar wil je nóg sneller klaar zijn, breng dan na de topcoat de drying drops aan. Op iedere nagel één druppel is voldoende

caption-droogdruppels-nagellak-dryingdrops

Handige tip

Denk eens aan een leuk topeffect. Een topeffect geeft je nagels een feestelijk tintje voor wanneer je bv een night out hebt of een festival... of gewoon, omdat het altijd feest is.

OPENINGSTIJDEN

Ma  t/m vrij     8.45u - 18u

Za                  10u    - 15u

Zo                  gesloten

BLIJF OP DE HOOGTE

REGISTREER

Copyright © All Rights Reserved