Permanente make up

U wordt professioneel en vakkundig geholpen. De beautysalon is GGD gecertificeerd met vergunning. Er wordt gewerkt volgens GGD & LCHV richtlijnen.

'DAT HEERLIJKE GEVOEL WANNEER EEN KLANT MET EEN BIG SMILE DE SALON VERLAAT...'BEAUTY SPECIALIST!


'Niets is fijner dan wanneer iemand door jouw toedoen tevreden is met zijn of haar looks... Dat maakt dat ik zo van mijn vak houd!'


Een lange weg heb ik afgelegd wat betreft banen en dat heeft me uiteindelijk gebracht waar ik hoor te zijn. Met veel passie heb ik voorheen jaren in de B2B sales gezeten. Ik vond het een geweldige uitdaging om met verschillende ondernemers in allerlei verschillende branches te babbelen en zaken te doen. Het was iedere dag opnieuw spannend. Mensen zijn ontzettend inspirerend wanneer ze enthousiast vertellen over een passie en wat een drijfveer voor hen is.


Ergens ben ik gaan nadenken waar ik goed in ben en wat voor mij die rode draad is in mijn leven. En dat was iets wat ik zonder het te beseffen al lang wist... Creativiteit, kunst en vooral de mooie dingen in het leven zien. 


Op dat moment besloot ik het roer om te gooien en datgeen te gaan doen waarvoor ik in de wieg ben gelegd. Zo ben ik de salon gestart wat betekende dat ik in eerste instantie ben begonnen met manicures. Dit bleek snel een succes, waarna ik mezelf verder ontwikkelde in de beautybranche.  Omdat mijn creativiteit zich nooit beperkt heeft tot één kwaliteit besloot ik vrij snel een cursus als wimperstyliste en een intensieve opleiding voor permanente make up te volgen bij opleidingsinstituut 'SkinQuip' bij Anoush Vrooman. Inmiddels ben ik zoals dat wordt genoemd uitgegroeid tot een ware 'beauty guru' en bezit ik de kennis, het specialisme en de ervaring om mijn vak professioneel en vakkundig uit te oefenen. Met passie, liefde en betrokkenheid benadruk ik dagelijks de schoonheid die iedere vrouw van nature bezit!' En dat is precies hetgeen wat ik moet doen!


'Dat heerlijke gevoel wanneer een klant met een grote glimlach de salon verlaat, jah, dan besef ik steeds opnieuw dat ik de juiste beslissing heb genomen om te doen wat ik doe...' 

'BENIEUWD NAAR MIJN WERK, NEEM EEN KIJKJE...'

OPENINGSTIJDEN

Ma   8.45u - 18u

Di    8.45u - 18u

Wo   8.45u - 18u

Do   8.45u - 18u

Vrij  8.45u - 18u

Za   10.30u- 15u

VOLG ONS!

BLIJF OP DE HOOGTE

REGISTREER

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren